klik jangan tak klik!

Wednesday, January 26, 2011

Dalam Metro 25/01/11

Alhamdulillah pembukaan 2011 ini aku mulakan dengan Berita dari paper METRO. Ada apa ye dalam tu??? ahah... ada ni ler.... METRO bahagian HATI ada terselit cerita tentang PECINTA MANIK! dan gadis si baju MERAH tu aku ler.... hihihihi walau tak terselit bicara ku dalam tu tapi ku bangga kerna GAMBAR ku masuk paper tu... ihikihik....

Pada yang tak dapat beli paper tu ni aku selitkan paper online ye.....
http://www.hmetro.com.my/articles/Terapimindahilangkantekanan/Article


Mood : Semalam banyak terima sms wish tahniah.... 10q korang :) big thanx kepada Faizah Mohamad (wartawan metro) Ecah (jurufoto) Datin Simah (selaku tuan rumah) dan rakan2 beaders.... Majulah Manik untuk Wanita! erkkk... boleh ke guna slogan tu hehehe...

4 comments:

Beauty n The Beads said...

fuyyo! glamer la mas pasnih...
congrats! :D

Mas said...

Fuyyoooo hehe.. thanx kak izan :) tumpang letak gambor je tu hihi

Jijahh @ f.k said...

cantik nye manik .. kalo jijah laa .. lom tentu siap buat tuu .. heheh silap aribulan seblah tangan pun setahun baru siapp :">

Mas said...

Jijah : macihhh dear... setahun sebelah tangan ok lg lah tu... jangan bertahun-tahun tak siap sudah! hehehe