klik jangan tak klik!

Friday, May 14, 2010

Beaders Gathering @ Datin Simah House

9/05/2010 adalah aktiviti yang paling menyeronokkan yang tak mungkin aku lupakan. Perjumpaan ini memang bermakna di hati kami. Riang ria di petang ahad. Jom kita layan gambar yang ada :))

Datin Simah (tuan rumah) yang sporting lagi humble. Terima kasih atas kesudian akak menjadikan rumah akak sebagai tempat perkumpulan ahli-ahli beaders yg riuh lg kecoh! hihihi.

Tetamu terhormat Puan Rosita Jaafar juga turut hadir meriahkan majlis.... TQ RJ! seronoknya dapat gambo berdua dengannya... heheheeeeeeee.......

RJ memberi tunjuk ajar macam mana nak buat lakaran sebelum di bentuk atas kain... masing2 kusyuk mendengar penerangan RJ.... bukan main muncung mulut rj ngajor kalau korang tak paham gak tak taulah! kena bagi sorang-sorang minum air rendaman manik kuikuikuikui............... i gurau je :) tolong jangan PANGKAH saya! kuang kuang kuang.....

Ija dan kak aida tekun mendengar (sejuk perut cikgu) tapi......... yang kebalakang tu... amboiii kemain lagi korang ye!!! cikgu babap dia org tu... hihihi......

With kak aida... tuan empunya BUSANA BONDA dan tailor yg berjaya :)) nasi lemak bungkus ku mana mak? huhuhu.......

Elly manik... selepas dari kelas kak nora baru ni dapat jumpa dia... hihihi... mama yg tengah pegnent 4 bulan tp masih aktif menjahit.... akak doakan elly dan bby sihat dan selamat hingga melahirkan aminnn:)

Tu dia.... masing-masing dh start nk menggediks. Ehhh... bukan senang tau nak tengok mak2 ni possing macam ni? edisi terhad ni. Mana tak menggediks! time ni jelah masing-masing lepas dari pandangan suami..~ngeee~ ahaks kamilah PANCA BEADERS!

wahhh maun rambang mata nk pilih ni ;0 Di mana ada manik di situ ada AMIRA ADLI! Di mana ada AMIRA di situ ada manik ngeeee.....

Jangan pandang sebelah mata hanya kerna kami wanita.... asyik tangkap gambar orang je.. kami pun nk interframe gak....

Pertama kali bersua muka tapi macam dah lama kenal.... mereka yang amat sporting... konon2 nak cari ilham lah tu.... ke nak cari cicak atas syiling?

kesian RJ tak senang nk makan asyik kena kacau je huhuhu MH ni memang noty... kak imass yg malu2 kucing... meowww....

acara WAJIB! tak sah kalo tak gambo berdua dengan HOT MAMA ni..... hihihi... kak elly yang sentiasa cantik meletuppp. Nak cheesecake kak......

Coklat from juamell.... ramai yang kata sedap! sayangnya aku tak dapat nak rasa... huhuhu biasalah camera women ni mana ada masa nak makan wakakakaka!

Macam-macam ADA..... terima kasih kepada semua yang membawa portluck. Korang memang best!

me, kak yati dan Datin Elly.... auwww aku di apit dan tersepit.... suka-suka!


Sebelum bersurai kita tangkap gambor dulu!

Bunga rose pink dari Datin Simah sebagai penghargaan dan tanda kasih sayang darinya sempena HARI IBU. Terima kasih kak simah... kebaikan mu hanya ALLAH SWT sahaja yang mampu membalasnya. Doa kami semoga akak di panjangkan umur dan dimurahkan rezeki aminnn.
Kredit kepada SIS DORIS yang berusaha bersunguh-sunguh untuk mengumpulkan semua beaders dalam satu kumpulan. Bukan kerja yang mudah! Walaupun masih ramai lagi ahli beaders di luar sana yang tak dapat nak join namun yang ada ni pun sudah cukup mengagamatkan!

Sesungguhnya.... perkumpulan kami ini memang tidak sia-sia. Selain dari dapat makan (makan dulu yang di sebut), kita juga dapat mengeratkan hubungan yang selama ini hanya berhubung melalui FB sahaja. Tapi apa yang penting kemurahan hati RJ mengajar dan memberi tips yang amat berguna (free tau) kepada kami :)) Terima kasih RJ...

3 comments:

Anonymous said...

bahagianye tgk cik mas...cik mas doakan kite nak exm ye...-sarah-

liyanasani said...

Alhamdulillah sarah.... semoga bahagia selalulh cik mas ni hihih...
ok dear... cik mas doakan sarah succes dalam kehidupan di dunia dan akhirat ~ aminn~

Anonymous said...

hihi...terime kasih....=>
-sarah-