klik jangan tak klik!

Thursday, May 6, 2010

Wajah Baru

Di mulakan dengan Bismillah di sudahi dengan Alhamdulilah...
Syukur Alhamdulillah dengan izin Allah SWT akhirnya aku berjaya juga menukar wajah lama ke wajah yang baru dengan penuh keyakinan dan keazaman yang tinggi, menuju puncak gemilang cahaya (ehhh... lari topic dh ni ) Atas sokongan kawan-kawan dan bantuan Hubby akhirnya masalah dapat di selesaikan :)) Sayang sangat dengan blog yang lama, terlalu banyak jasa dan kenangan yang ada tapi what to do.... SELAMAT TINGGAL SAYANG huhuhu sob..sob..sob..... (wayang lebih je ni) Mudah- mudahan dengan wajah baru ini rezeki aku akan lebih melimpah ruah... ~aminn~

Apa-apa pun nak habaq mai, yang sebenornya penat dan leceh juga rupanya, sebab banyak kerja yang perlu di lakukan sebelum pindah rumah baru. Biasalah tu, tak ada yang mudah pun kat dunia nie, cuma saja je ngada-ngada nk cerita. Mula-mula kena coppy paste blog list (banyak tu) pastu coppy paste gambar (pun banyak gak ni) pastu khabarkan pada semua kawan-kawan dan sepupu serta adik yang setia follow
( tenkiu sayang... luv u all so muah) last sekali toch up kasi lagi cantik.

Dengan besar hati yang teramat saya mengucapkan terima kasih dan selamat datang ke my new baby :))
Terima kasih pada kak Izansazlin, Aisyah , arik & sya fyn kerna sudi mencuba untuk membantu menyelesaikan masalah yang lama :)) trimas sangat-sangat jasa mu ku kenang sampi ke tua hahahaha.....

Dan tak lupa juga pada Akma yang akhirnya memudahkan segala kekusutan di kepala dengan cara
"sye rasa akak create je blog baru..tapi akak listkan blog lama akak dlm blog baru tu..at least follower akak yg lama masih tau akak nyer blog lama ada lagi...sye dh lama perasan sejak saya list kan blog akak ni dlm blog saye...ada simbol pangkah dekat nama blog akak tu...same mcam kawan saya...tapi kwn tu x berapa aktif..mybe dia x perasan....camnilah....aritu kan sye suggest tukar background...cube try tgk..kalo x de apa2 perubahan..akak bukak je blog baru...yg list blog kawan kite bleh jer copy paste web dorang...x yah susah hati lah kak mas...insyaallah kalau dh rezeki akak...tak kan hilang customer n follower akak tu nanti kalo dh bukak blog baru k.............:)"

Dengan kata-kata itulah MAKA terhasillah Sunnies Beauty Beads..................

Horeyyyyyy.... my new baby so pretty! ehekehek..... PERASAN!!! hihhihi.... puji diri sendiri tak salah pun.. kan kan kan :)



3 comments:

Anonymous said...

terbaik wok....

matahatijiwa said...

salam..wah2...terharu ler nama di mention dalam entri..kelas gitu..hehe..x der apa yang saya tolong akak pun..apa yg saya tahu jer..banyak yg x tahu daripada tahu..org lain lebih expert dari saya yang baru belajar mengeblog ni..hehe..........

liyanasani said...

hihihi..... pepun trimas ye akma :)) keep n touh k ;)